BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

09-05-2019

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

30-04-2019

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

Wie zijn wij?

Ri-Events_Team.jpg

Ri-Events is op 12 maart 2010 gestart uit liefde voor buitensportevenementen. In een jaar tijd is Ri-Events erg hard gegroeid: van hangmatovernachtingen in een stuk bos in de Betuwe tot specialist in teambuildingsactiviteiten, boogschietworkshops en een webshop met verschillende hangmatten en reizigersartikelen.


Ri-Events organiseert bedrijfsuitjes, kinderfeesten, hangmatweekenden en handboog- en paintballevenementen. Door ons grote netwerk op alle outdoor gebieden, kunnen we het evenement aanpassen aan de uiteenlopende wensen van de klant.

Ri-Events onderscheidt zich van andere bedrijven door de talenten te benutten van jong en enthousiast personeel en collega-ondernemers. Ze zijn allen geselecteerd op hun enthousiaste en professionele uitstraling.
Hier onder stellen wij ons aan u voor:

 


Rikkert van Harten

Rikkert van Harten Hij is de oprichter van Ri-Events. Hij laat zich leiden door de ervaring die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleiding Sociaal Culturele Werker en de verschillende binnen- en buitenlandstages op het gebied van (outdoor) evenementen. Elke opdracht pakt hij met creatieve en vernieuwende ideeën aan als een nieuwe uitdaging. Inmiddels heeft Rikkert van Harten al vele evenementen op zijn naam staan, waaronder voornamelijk sportieve evenementen.

Lees hier een interview met Rikkert van Harten over het ondernemen!

Contact:
+31 (0)6 – 49819507
rikkert@ri-events.nl

Ri-Events op LinkedIn

 

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL2082.00.241.B01 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2019 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events