BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

09-05-2019

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

30-04-2019

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

TEAMBUILDING

Ri-Events beschikt over diverse teambuildingsactiviteiten die vol uitdaging zitten en waarbij samenwerking noodzakelijk is. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor deze activiteiten maar het is ook mogelijk om ze te verzorgen op uw eigen locatie.

 


Standaard duren de teambuildingsactiviteiten twee uur. Het is ook mogelijk om ze uit te breiden tot een volledige dag van acht uur. Een standaardpakket bestaat uit een combinatie van maximaal vier activiteiten. Alle teambuildingsactiviteiten draaien om samenwerken, samen denken en samen plezier hebben!

1. Bamboetoren bouwen

Met behulp van bamboestokken en elastieken moeten de deelnemers een zo hoog mogelijke constructie zien te bouwen. De voorwaarde hierbij is dat de Bamboetoren zelfstandig moet kunnen blijven staan.

2. Katapult schieten

Met balken, touw en elastiek gaan de teams een katapult bouwen waarmee een bal zo ver mogelijk moet worden weggeschoten.

3. Besmette rivier

De Besmette rivier is een fictieve rivier waar besmet water door stroomt. Met behulp van een aantal vlonders en balken moeten de teams, via de afgebroken pijlers van de brug, naar de overkant zien te komen. Daarbij mag natuurlijk geen materiaal of persoon in het besmette water terecht komen. Door inventiviteit en samenwerking moet deze opdracht zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

4. Himalayabrug

De Himalayabrug is een touwbrug die bestaat uit 3 touwen. Één touw bevindt zich aan de onderzijde en hierboven hangen twee andere touwen. De deelnemer stapt nu vanaf de buitenste ring van het fort op de enkele onderdraad die over een fictieve gracht is gespannen. Hij/zij pakt de twee touwen aan de zijkant vast en loopt naar de overkant.

5. Puzzel-estafette

In een grote koffer zitten verschillende soorten twee- en driedimensionale reuzenpuzzels. De deelnemers moeten proberen met elkaar deze puzzels in een zo kort mogelijke tijd in elkaar te zetten.

6. Achtknoop

Tijdens de Achtknoop krijgen de teams een eigen touw en op de grond ligt de voorbeeldknoop. De teams mogen de knoop een minuut bekijken en overleggen hoe ze het gaan aanpakken. Vervolgens proberen zij samen de voorbeeldknoop in hun eigen touw te leggen. Echter: tijdens het leggen van de knoop mag niet gesproken worden en het touw mag niet worden losgelaten...

7. Handboeienspel

De deelnemers worden als koppels (2) aan elkaar verbonden middels 2 touwtjes (handboeien). Op deze manier zitten ze vast aan elkaar, er is maar een manier om los te komen. Gaat het ze lukken om los te komen, dit wordt lachen.

 

 

 

Katapult bouwen

 

Bamboetoren bouwen

 

DSC01478.jpeg

 

Himalayaburg

 

iStock_000017603840XXLarge.jpeg

 

Katapult teabuilding

 

Katapult schieten

 

Katapult bouwen Ri-Events

Voor wie?
Leuk als bedrijfsuitje maar ook ideaal om een familiedag mee te vullen! Voor zowel jong als oud!

Begeleiding
Voor deze activiteit zullen passende scoreschema’s en doordraaischema’s worden gemaakt zodat uw evenement zonder problemen zal verlopen. Wij zullen alles tot in de puntjes regelen.

 

Tijdsduur: 2.5 uur.(incl. briefing)
Prijs: € 20,00
Minimum aantal deelnemers: 20


Optioneel:

Transportkosten

prijs op aanvraag

Opblaastent voor slecht weer

€ 75,00

Prijzen (bekers)

prijs op aanvraag

Locatie

prijs op aanvraag(alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW)

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

uitje, samenwerken, samenwerkingsopdrachten, bedrijfsuitje op maat, buitensport evenementen

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL2082.00.241.B01 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2019 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events