BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

27-02-2020

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

25-02-2019

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

LOCATIES

De activiteiten van Ri-Events kunnen zowel op uw eigen locatie plaatsvinden of op één van onze mooie locaties in de Betuwe (Deil, Esnpijk, Beesd en Zoelmond). Hieronder kunt u informatie vinden over onze verschillende locaties.

Workshop boogschieten mogelijk op ELKE locatie!

De workshops boogschieten van Ri-Events zijn mobiel; alle spullen zitten in een aanhangwagen waardoor we op elke locatie in Nederland binnen een half uur tijd tien boogschietbanen kunnen opbouwen. Net zoals de workshops boogschieten zijn alle andere activiteiten van Ri-Events ook erg mobiel en op elke locatie inzetbaar. Zo hebben wij boogschietbanen verzorgd in de Brabanthallen, op verschillende jaarmarkten/braderieën, sportvelden, schoolpleinen, speelplaatsen en op vele andere locaties in Nederland. Vanaf zomer 2012 zal Ri-Events ook een locatie beginnen in Suriname, hier zullen we bedrijfsuitjes verzorgen zoals we dat nu al doen in Nederland.

Handboog baan Ri-Events.jpeg

 

Boogschieten

 

aanhanger 1.jpeg 

 

 


Hartenbos

Veel activiteiten zullen worden uitgevoerd in een stuk bos gelegen in Beesd. Op deze locatie zijn alle basisfaciliteiten aanwezig zoals een douche, toilet en een keukenblok die gevestigd zijn in een houten blokhut.

Grotere kaart weergeven

Hartenbos Beesd 

Hartenbos Beesd

 

Hartenbos Beesd

 


Boerengolf Enspijk

Wij werken samen met Boerengolf Enspijk. Ook daar kunnen activiteiten worden uitgevoerd. Boerengolf Enspijk beschikt over grote weilanden waar verschillende activiteiten kunnen plaatsvinden. Ook beschikken zij over een mooie feestruimte en voldoende parkeerplaatsen.


Grotere kaart weergeven

boerengolf Enspijk

 

Arrangementen Boerengolf

 

boerengolf Enspijk

 

 


Hartenweide Zoelmond

Boerencamping HartenWeide is een kleine camping in de Betuwe. Midden in rivierenland tussen de Lek en de Waal is het uitzicht weids en kunt u volop genieten van prachtige wandelingen en fietstochten. De verschillende veerpontjes brengen u naar wisselende landschappen.


Grotere kaart weergeven

Hartenweide 2.jpg

 

Hartenweide 1.jpg

 

hartenweide 3.jpg

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL0022.52.605.B16 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2020 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events