BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

30-01-2017

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

05-01-2017

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

Konnichiwaddup?! Rikkert van Harten 

Waar staat Ri-Events voor? 
Na een avond brainstormen kwamen we op de naam Ri-Events, Ri van Rikkert en events spreekt voor zich. 

Hoe is het allemaal begonnen? 
Ik ben jong begonnen met ondernemen, toen ik 9 jaar oud was begon ik in het bedrijf van mijn ouders (manege) een wortelhandel. Deze wortels kocht ik in bij de overburen voor een krat bier. Dit ging een aantal keren goed totdat de klanten genoeg wortels hadden en de hele boel bedierf. Toen ben ik begonnen met een snoepkraampje op de manege tijdens de wedstrijden. Na 1 jaar werd ik dit zat en gaf ik de snoepkraam aan mijn zusje. Ik kocht twee frietpannen en kreeg een oude paardentrailer van mijn vader als startkapitaal voor mijn eigen friettent. Als 10 jarig jochie begon ik een friettent voor tijdens de paardenwedstrijden. Op een gegeven moment werd de trailer te klein en kocht ik een tuinhuisje, daar bakten we met drie man patat tijdens de wedstrijden. Toen ik ouder werd (15) ben ik weer verder gaan kijken. Ik ging aan de gang met het organiseren van schoolfeestjes etc. Ook ging ik aan het werk als hovenier en bouwvakker. Dit was een groot succes, ik leerde veel en spaarde goed. 

En toen… 
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging, zelf iets opbouwen waar ik trots op kan zijn! Ik liep stage bij een evenementenbureau dat grote bedrijfsevenementen organiseerde voor bijvoorbeeld AJAX, KPN, Spawater etc. Na veel ervaring te hebben opgedaan op het gebied van outdoorevenementen leek me het leuk om meer mensen in aanraking te laten komen met buitensportevenementen. Zo begon ik met hangmatweekenden. Rustig aan breidde ik mijn activiteiten uit naar bedrijfsuitjes, workshop boogschieten etc. 

Na veel ervaring op te hebben gedaan in binnen- en buitenland heb ik mijn diensten fors uitgebreid met verschillende soorten activiteiten, diensten en evenementen. 

Waarom juist een bedrijf in buitensportevenementen? 
Zelf ben ik een grote liefhebber van buitensportactiviteiten. Mijn ervaringen deel ik graag met andere mensen en ik houd van het organiseren van evenementen/activiteiten, om zo mensen een leuk dag te bezorgen. 

Hoe kan je een studie en bedrijf waar het belangrijk is dat je fysiek aanwezig bent combineren? 
Door mijn flexibele stage bij Entertainment Engineers ben ik flexibel van dinsdag tot en met vrijdag. Voor de rest probeer ik veel in mijn weekenden, vakanties en vrije dagen te plannen. Ook zijn al mijn avonden vol gepland met bezigheden voor Ri-Events. 

Hoe ziet je agenda er uit voor deze week? 
Deze week heeft mijn afstudeerproject even voorrang op alles, daarnaast ga ik aan de gang met een aantal offerteaanvragen die de deur uit moeten zoals kampactiviteiten, sportdag voor een VMBO school, klassenuitjes, workshops boogschieten en een hangmat-arrangement. 

Ook heb ik een intake-gesprek voor een coachingtraject waar ik aan deel ga nemen, dit is een project vanuit de KvK waarbij ik een persoonlijke coach krijg aangewezen voor een periode van 6 tot 12 maanden om zo Ri-Events naar een hoger level te brengen. 

Tot slot staan er nog een aantal handboogworkshops in de planning voor deze week. 

Wat heb jij met hangmatten? 
Het begon allemaal met een vakantie in Frankrijk, we gingen op survivalkamp (ik was toen 15 jaar oud). Men moest een slaapmat mee nemen om op te slapen, maar dit leek ons niks dus kochten we een hangmat. Dit beviel ons erg goed; elke ochtend werd iedereen wakker met pijntjes etc., maar wij hadden nergens last van. 
Terug in Nederland werden we gevraagd om licht- en geluidspullen te bewaken. Dit deden we vanuit onze hangmat tussen 2 tribunes in met 3 vrienden. Ook na het stappen sliepen we in hangmatten bij ons in de binnenbak en kregen we meer vragen om festivalterreinen te beveiligen. 

Het begon pas echt toen ik met kerst voor zes weken naar Suriname ging om te werken als activiteitenbegeleider. Daar heb ik toen zes weken lang in een hangmat geslapen wat me erg goed beviel. Daarom ben ik toen begonnen met het importeren van hangmatten en zo is de website www.koopeenhangmat.nl en www.reizigerswinkel.nl ontstaan. 

Je hebt een aantal activiteiten zoals een "Bosfeest". Wat moet ik me daarbij voorstellen? 
Dit is eigenlijk echt voor kinderen. Hierbij moet je denken aan kinderfeestjes, schooluitjes etc., maar we voorzien ook kampen voor gehandicapte kinderen van activiteitenprogramma’s. 

En een "Zeskamp," is er hedendaags vraag naar zo iets? 
De zeskamp doen we vaak in combinatie met het boerengolfen op een boerderij in Enspijk, het heet niet voor niets "platteland zeskamp." 

Deze activiteit loopt aardig goed. Bijvoorbeeld voor familiedagen, kampen, bedrijfsuitjes, straatspeeldagen etc. 

Welk activiteit loopt het beste? 
Boogschietworkshops. Hier zijn we nu een half jaar mee bezig, we hebben in de maand juni elk weekend wel een boogschietworkshop staan (groepen van 20 tot 300 personen). Zo staan we ook 4 dagen lang in de Brabanthallen met een aantal boogschietbanen. We kunnen maximaal 10 boogschietbanen neer zetten. 

Ri-Events over 5 jaar? 
Over 5 jaar hoop ik dat Ri-Events een mooie eigen evenementenlocatie heeft waar complete arrangementen worden aangeboden. Ook met de mogelijkheid om te overnachten in een hangmathut. 

Verder hoop ik tegen die tijd een nieuwe uitdaging aan te zijn gegaan in binnen- en/of buitenland. 

Website: www.ri-events.nl 
Volg het reilen en zeilen van Ri-Events op twitter: @RiEvents

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL2082.00.241.B01 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2019 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events