BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

09-05-2019

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

30-04-2019

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

HANGMATHANDLEIDING

Ri-Events heeft ruime ervaring met hangmatten. Zelf met een hangmat bezig maar kom je er niet meer uit? Lees dan nu de uitleg van onze hangmatspecialisten van Ri-Events.

Hoeveel ruimte heeft een hangmat (zonder stok) nodig?

Hangmat U wilt een hangmat kopen, maar weet niet hoeveel ruimte hij nodig heeft? Wij kunnen u helpen met deze vuistregels:
- De afstand (van boom tot boom; muur tot muur; boom tot muur) moet 90% van de totale lengte van de hangmat meten.
- De hoogte van het bevestigingspunt moet tenminste 40% van de lengte van de hangmat zijn. Wanneer u deze vuistregels volgt zult u de ideale hoek hebben en daarmee het ideale comfort!


Als de juiste afstand niet te verkrijgen is zult u misschien de uiteinden van de hangmat hoger vast moeten maken, mogelijkerwijze aan het plafond. Dit verleent extra charme en vereenvoudigt het zitten/liggen in uw hangmat.

Ophangen van klassieke hangmat (zonder spreidstok)

- Meet de beschikbare afstand (van boom tot boom; muur tot muur; muur tot boom).
- Neem twee touwen om uw hangmat langer te maken totdat de totale lengte 20% groter is dan de afstand (touwen + hangmat = afstand x 1,2).
- Bevestig uw hangmat aan de bevestigingspunten, die 45% van de afstand hoog zijn (hoogte van het bevestigingspunt = afstand x 0,45).

Denk eraan dat hangmatten zo'n 15% in lengte toenemen bij gebruik. Het is mogelijk dat hangmatten de grond raken wanneer u er voor de eerste keer in gaat liggen. In dit geval zult u de touwen moeten verkorten. Maak de hangmat echter niet te strak en zorg ervoor dat het laagste punt van de hangmat zo'n 20 tot 40 cm boven de grond hangt.

 

hangmat uitleg en hangmat handleiding

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL2082.00.241.B01 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2019 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events