BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

30-01-2017

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

05-01-2017

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

GPS

Wat is GPS nu eigenlijk?

GPS GPS staat voor Global Positioning System (wereldwijde plaatsbepaler). Het is een elektronisch apparaat dat met behulp van satellieten kan bepalen waar het zich bevindt op aarde. De plaats wordt uitgedrukt in een coördinaat. Elk coördinaat is uniek en terug te vinden op officiële stafkaarten.
Er kunnen ook coördinaten worden ingevoerd van herkenbare punten in de omgeving (zogenaamde WAYPOINTS). Aan deze "Waypoints" kan een naam worden gegeven (bv. Opdracht 1). Als er meerdere "Waypoints" zijn ingevoerd kan men van "Waypoint" naar "Waypoint" lopen zonder een kaart nodig te hebben. De GPS geeft namelijk met een pijl aan in welke richting u moet lopen en hoe ver de afstand tot het "Waypoint" is. De nauwkeurigheid van de GPS is ongeveer 10 tot 20 meter. Het is belangrijk om te weten dat de GPS géén kompas is en dat het de richting berekent en niet werkt met een magnetisch veld.

Ri-Events biedt vele verschillende mogelijkheden aan, zo kunt u kiezen voor een GPS-wandeltocht maar kunt u ook kiezen voor een GPS-dropping. Hieronder een overzicht met mogelijke tochten die we voor u uit kunnen zetten met een GPS:

GPS-wandel- of fietstocht

GPS fietstocht Met een GPS-apparaat in de handen gaan de deelnemers in teamverband een tocht van 5 tot 10 km wandelen of fietsen, tijdens de tocht moeten de teams ook een aantal opdrachten uitvoeren. Natuurlijk zullen ze niet verdwalen.

Strijd der Elementen

Strijd der elementen De teams gaan onderling de strijd der elementen aan, het is de bedoeling dat de teams opdrachten moeten uitvoeren waardoor ze elementen kunnen verdienen, het team dat als eerste met de 4 elementen vuur kan maken mag zich winnaar noemen. 

 

Tijdsduur: v/a. 2.5 uur.(incl. briefing)
Prijs: v/a. € 17,50 p/p.
Minimum aantal deelnemers: 20 personen


Optioneel:

Transportkosten

prijs op aanvraag

Prijzen (bekers)

prijs op aanvraag

Locatie

prijs op aanvraag(alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW)

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

Losse GPS-verhuur

Ook is het mogelijk om bij Ri-Events een losse GPS te huren, neem hiervoor contact op met Ri-Events.

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL2082.00.241.B01 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2019 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events