BEDRIJFSUITJES, TEAMBUILDING, SPORTIEVE ACTIVITEITEN, BOOGSCHIETEN, EN NOG VEEL MEER OP ELKE LOCATIE IN NEDERLAND!

Nieuws

27-02-2020

TIP: Waarom uw bedrijfsuitje ergens anders organiseren terwijl u zelf ook een mooie locatie heeft? Ri-Events komt naar u toe! Boogschieten, klimmuur en teambuildinggames op elke locatie in Nederland. 

25-02-2019

Opzoek naar een leuke activiteit voor uw (bedrijfs)uitje? Boogschieten kan op elke locatie in Nederland, is leuk voor jong en oud!

WORKSHOP BOOGSCHIETEN

 

De workshop boogschieten van Ri-events is mobiel en daardoor op elke locatie inzetbaar. Het is een activiteit op maat voor jong en oud waarbij concentratie en doelgericht werken voorop staan. De workshop boogschieten van Ri-Events is dus ideaal als teambuildingsactiviteit, stoer kinderfeest of gezellige familiebijeenkomst. De workshop boogschieten is goed te combineren met onze andere (teambuildings)activiteiten.

 

Workshop boogschieten

WORKSHOP BOOGSCHIETEN

Vanzelfsprekend zijn er bij de workshop boogschieten altijd goed geschoolde begeleiders aanwezig. Zij leggen, voor de workshop boogschieten van start gaat, alles eerst zorgvuldig uit. Op die manier zal de workshop boogschieten veilig verlopen en kunt u op de juiste manier zo vaak mogelijk proberen de roos te raken!

 

workshop boogschieten

 

Omdat wij beschikken over grote tenten kan de workshop boogschieten ook op een regenachtige dag gewoon doorgaan. Het is namelijk geen probleem de mobiele boogschietbanen onder een tent op te zetten. Ook is het mogelijk om de workshop boogschieten in een grote schuur plaats te laten vinden. Wij voorkomen dus altijd dat de workshop boogschieten in het water valt!


 

 

Workshop boogschieten Boerengolf van Asch

(De handbogen worden uitsluitend verhuurd met professionele begeleiding. We hebben de boogschietmaterialen niet los in de verhuur, wel is het mogelijk om boogschietbanen met begeleiding in te huren in plaats van workshops, neem hiervoor contact op met Ri-Events)

 

Voor wie?
De workshop boogschieten is geschikt om te doen met uw bedrijfsuitje, jubileum, kinderfeestje of gewoon met een groep vrienden.

Begeleiding
De workshop boogschieten staat onder begeleiding van enthousiaste instructeurs. Deze instructeurs maken van de workshop boogschieten een veilig en leuk evenement.

 

Let op: Bij Ri-Events krijgt u intensieve begeleiding tijdens de workshop boogschieten, wij hanteren minimaal 1 begeleider per 2 boogschiet banen, zo haalt u het maximale uit de workshop!

HANDBOOG WORKSHOP, WORKSHOP BOOGSCHIETEN

Tijdsduur: 2 uur.
Prijs: € 19,50 p/p. (prijs incl. 21% btw.)
Minimum aantal deelnemers: 20 personen

HANDBOOG, WORKSHOP BOOGSCHIETEN
Optioneel:

Transportkosten

Prijs op aanvraag

Opblaastent voor slechtweer

€ 75,00

Prijzen (bekers)

Prijs op aanvraag

Ballon schieten

Gratis (wel even aangeven)

Targets aangepast aan thema

Prijs op aanvraag

Locatie

Prijs op aanvraag


(alle genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW)

Voor een vrijblijvende offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.

BOOGSCHIET CLINIC, BOOGSCHIETEN, PIJL EN BOOG, WORKSHOP BOOGSCHIETEN, HANDBOOG WORKSHOP, BOOGSCHIETEN OP LOCAtIE, BOOGSCHIETEN, PIJL EN BOOG SCHIETEN

Contact

Hooiweg 5

4158 LE Deil

Tel: 06 49819507

info@ri-events.nl

Flyer met meer informatie over Ri-Events


Rabobank: 1101.19.355 | KvKnr: 30284337 | BTWnr: NL0022.52.605.B16 | Algemene voorwaarden

Copyright © 2010-2021 www.Ri-Events.nl All rights Reserved. Eigendom van Ri-Events